douchi

douchi
douci ou douchi 2.
(dou-si ou dou-chi) s. m.
Opération par laquelle on prépare les glaces à recevoir le poli ; état d'une glace ainsi préparée.
   Doux.

Dictionnaire de la Langue Française d'Émile Littré. . 1872-1877.

Игры ⚽ Нужен реферат?

Regardez d'autres dictionnaires:

  • Douchi — Several varieties of douchi and douchi products Chinese 豆 …   Wikipedia

  • Douchi — Saltar a navegación, búsqueda Varios tipos de douchi y productos derivados. El douchi (chino: 豆豉, pinyin: dòuchǐ; en japonés 豆豉. touchi) o judía negra china fermentada es un condimento muy popular en la gastronomía de China, usado par …   Wikipedia Español

  • Nattō — Natto is typically eaten on rice Nattō (なっとう or 納豆?) is a traditi …   Wikipedia

  • Cheonggukjang — Korean name Hangul 청국장 Hanja …   Wikipedia

  • Соевый соус — Традиционный …   Википедия

  • Соевая паста — Твенджан Соевая паста  азиатское ферментированное блюдо, готовящееся из перебродивших соевых бобов. Кроме сои, в состав могут входи …   Википедия

  • Miso — This article is about the traditional Japanese seasoning. For other uses, see MISO (disambiguation). Miso for sale in a Tokyo food hall Miso (みそ or 味噌 …   Wikipedia

  • Soy sauce — A bottle of Japanese soy sauce Chinese name Traditional Chinese 1. 醬油 2. 荳油 3. 豉油 …   Wikipedia

  • Dim sum — For other uses, see Dimsum (disambiguation). Dim sum Typical dim sum breakfast in Hong Kong. From left to right and top to bottom: har gau, jasmine tea, chicken and vegetable congee, steamed dumpling, rice nood …   Wikipedia

  • Miso soup — (with tofu, wakame and scallion). Miso soup (味噌汁, misoshiru …   Wikipedia

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”